ترجمه: https://www.rogerebert.com/reviews/the-graduate-1997

فارغ التحصیل

بازیگران:

ان بنکرافت به عنوان خانم رابینسون ، داستین هافمن به عنوان بنجامین برادوک ، کاترین راس به عنوان الین رابینسون ، ولیام دنیس به عنوان آقای برادوک

کارگردان:

مایک نیکولس

نوشته:

باک هنری

کمدی، درام، عاشقانه

محدود نشده

106 دقیقه

نوشته: راجر ابرت

خوب، اینجا برای توست، خانم رابینسون: شما از شکستان در دستان آن خزش تحمل ناپذیر نجات یافته اید، بنجامین، و به عنوان دلسوزترین و باهوشترین شخصیت در فیلم " فارق التحصیل" پدیدار شدید. چگونه من می توانستم اصلا طور دیگری فکر کرده باشم ؟ چه تهای فرآوری شده تیره ای نظرات مرا وا پیچاندند اولین باری که من این فیلم را دیدم؟ تماشا کردن سیمین سالگرد احیای مجدد فیلم " فارغ التحصیل " شبیه نگاه کردن به عکسهای خودتان در یک دسته رقص قدیمی می باشد.شما احمق و سر به هوا می باشد و موهایتان با کرم مو (Brylcreem) اندود شده است،و خانم مقابلتان به نظر می رسد گوئی که شما او را از پشت پیشخوان لبنیاتی یافته اید.اما.آن دختر در آن گوشه کیست؟ آن شخص بنظر زیبا با موهای مشکی با چشمانی عریض و لبان کامل و یک شمایل بی هوش کننده؟ آن یک ملازم دختر جوان است! فیلمهای عالی خودشان را طی نسلها باقی می گزارند.آنها یک ادراک صاف و متین از هویت خودشان  باقی می ماند. فیلمهای اندکی شیفته کننده زمان خودشان می باشند.آنها قدیمی می شوند، و تمرکز اصلی و قدرتشان را از دست می دهند. فیلم " فارغ التحصیل" ( من اکنون به روشنی می توانم ببینم) یک فیلم کوچکتر می باشد.آن در زمان ویژه ای در اواخر 1960 بیرون آمد وقتی که والدین برای ارزشهای سنگین طبق متوسط قد برافرشتند. و بچه ها یاغیان مسرور در لبه تیز انقلابها ی ی و جنسی ، بودند.بنجامین برودک ( داستین هافمن)، یک قهرمان ناتوان فیلم " فارغ التحصیل" با آن موج احساسات جارو شد.حتی اگرچه امروز آن روشن می باشد که آن کاملا از نسل خودش بی اطلاع بود و خارج از زمان و مکان بود.(او به نظر می رسید که اکثرا در خانه در کف لستخر شنا می باشد )

فیلم " فارغ التحصیل" ، در سال 1967  منتشر شد ، شامل هیچ بچه نخبه ای ، هیچ هیپی ، هیچ مواد مخدری، هیچ موسیقی راکی، هیج بیانیه ی، و نه هیچ خطری نمی باشد.آن یک فیلمی درباره یک موی دماغ مزاحم و والدین خوش نیتش می باشد.تنها شخصیتی در این فیلم که در قید حیات می باشد، . چه کسی می تواند از میان موقعیتها ببیند، انگیزه ها را بفهمد، و جرات کند در جستجوی شادی خودش باشد، خانم رابینسون (ان بنکرافت) می باشد، امروز دیده شدن، فیلم " فارغ التحصیل" یک فیلمی در باره مرد جوانی با با علایق محدود می باشد.کسی که شانس می آورد با معشوقه عالی در همسایگیش همخوابه شود، و آن را کنار می گذارد تا با دختر دست و پا چلفتیش ازدواج کند.

برای یک لحظه، شخصیت الین (کاترین روس) ، دختر رابینسون را در نظر بگیرید.او هیچ گفتگوی عمیقی ندارد.او یک خرافه ترساننده برای مژه های مصنوعی دارد.او قبول می کند که با یک مرد بلند و بلوند (برین اوری) ازدواج کند.بیشتر به این دلیل که والدینش عصبانی می شوند اگر او چنین نکند.او خیلی نادان می باشد که او هرچیزی را کج برداشت میکند آنچه که بنجامین به او می گوید.وقتی او در می یابد که بنجامین با مادرش همخوابه شده است، او وحشت زده می شود، اما قبل از اینکه آنها مکالمه محکمی درباره این موضوع داشته باشند، این خانم او را فراموش کرده است، ظاهرا چون خانم رابینسون اینقدر منفور می باشد که آن مشکل و تقصیر بنجامین نمی توانسته باشد.او سپس از محراب ازدواج خودش می گریزد تا با بنجامین در یک اتوبوس فرار کنند.جائیکه آنها بهمدیگر بصورت عصبانی نگاه می کنند، شاید چون آنها هنوز یک مکالمه معنی دار دارند.

آنچنانکه بنجامین و الین در انتهای فیلم " فارغ التحصیل " با آن اتوبوس فرار کردند، " من از شادی فریاد زدم وقتی اولین بار که این فیلم را دیدم، من چی داشتم می اندیشیدم؟" چه چیزی را این صحنه تجلیل می کرد؟ انجام دادن چیزهای خودتان " من فرض می کنم.

گاهی اوقات من پسر تقریبا بزرگ دوستی را ملاقات خواهم نمود،و متوجه می شوم که او مثل یک وحشی لال درل جمعیت رفتار می کند. به مکالمات با خرخر کردنها و هجا های کنگ واکنش نشان می دهد.این رفتار معمولا بوسیله چرخشهای ناگهانی نا هماهنگ همراه می شود.گوئی که او پشت فرمان یک جسمی بسیار بزرگ برای رانندگی کردن و پیش بردن می باشد.سالهای اندکی می گذرد ، و این موجود استفاده کردن از مغز و سخنش را باز می یابد.و من میبینم که او داشت از میان یک مرحله عبور می کرد ، آیا او به عقب به سالهای اولیه اش با خجالت نگاه می کند؟ امروزه، با نگاه کردن به فیلم " فارق التحصیل" من بنجامین را نه همچون یک یاقی قابل تحسین ، بلکه همچون یک وارفته خود مرکزمی بینم کسی که حرفهای تحقیر آمیزش نسبت به بزرگسالان خسته کننده می باشند.( هرکسی با یک هوش متوسط می بایست می دانسته باشد، در سال 1967، لغت " پلاستکها" شامل نصایح با ارزشی می باشد، مخصوصا بارازش برای بنجامین، کسی که غرایز سازنده کمبود دارد و مقدر شده است که یک زحمتکش صنفی شود ) خانم رابینسون تنها شخصی در این فیلم می باشد که فیلمهای قدیمی را بازی نمی کند.او بوسیله یکنواختی شوهری ملول شده است، او بیش از حد مشروب می نوشد، او بنجامین را نه ازروی هوس، بلکه از روی مهربانی یا نومیدی، اغوا می کند. آرایش و نورپردازی استفاده شدند تا ان بنکرافت را پیرتر نشان دهند، ( او 36 ساله بود وقتی که این فیلم ساخه شد ، و هافمن 30 ساله بود) اما یک صحنه ای وجود دارد که در آن او در یک طوفان باران خیس می شود، ما می توانیم چهره اش را به روشنی و بدون تصنع ببینیم.و او یک زیبای عالی می باشد. او همچنین یک شخص طعنه زننده، هجو گو، و ماهر در صحبت می باشد تنها کسی در این فیلم که شما می خواهید با او مکالمه ای داشته باشید .

وقتی که این فیلم برای اولین بار انتشار یافت. من درباره آهنگهای " فورا از یاد بردنی" توسط سیمون و گارفونکل نوشتم.تاریخ ثابت کرد ه است که من اشتباه کردم.آنها فراموش ناشدنی می باشند.اما آنها به ما چه می گویند؟ قدرت آزادی بخش راک اند رول از حاشیه صوتی بیرون می آید.( فیلم " اشکها و لبخندها" در سینما موزک در یک زمان حیاتی پخش می شود) آهنگهای S&G خوش نوا ، پیچیده و مطمئن می باشند.آنها حتی عملکرد را همساز می کنند.مکث کردن در متن آهنگها و فراهم کردن گیتار نوازی برای تاکید کردن لحظات کلیدی، این موسیقی بنجامین می باشد، خانم رابینسون، تنها با ودکایش ( مشروب الکلی) ، پیچ رادیو را در جستجو کردن آهنگهای بیتل یا چاک بری خواهد چرخاند.

آیا فیلم " فارغ التحصیل " فیلم بدی می باشد؟ ابدا نه.آن یک فیلم موضوعی خوب می باشد که زمانش گذشته است، آن در دوره آغازین به گل نشسته باقی می ماند.من به آن سه ستاره شادکامی می دهم برای اساسی که آن دارد.تماشاکردن آن امروز شبیه بازکردن محفظه زمان می باشد.دانستن اینکه این فیلم یک زمانی قویا سخن گفت با نسلی که می فهمد که چقد رعمیق شکاف نسلها در آن زمان غیر عادی در اواخر 1960 جاری بود .شورشیان حقیقی در فیلمهای آن دوره وجود داشتند .(فیلم " سوارکار راحت" را ببیند) .اما بنجامین برودک یکی از آنها نبود.من شفت زده ام که چه مدت برای او طول کشید تا داخل پلاستیکها شود.

پایان

فیلم ,بنجامین ,التحصیل ,فارغ ,خانم ,رابینسون ,فارغ التحصیل ,فیلم فارغ ,خانم رابینسون ,بنجامین برودک ,باشد تنها منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رزبانو پرتال جامع بانوی ایرانی گیل جار تنهایی سبحان سینمایی عاشقم باش Coffee and coffeeshop info طاقت بیار نقشه های معماری